Aankomst
Vertrek
Personen

What our customers say
All Reviews
4.8
Google
4.9
Vrbo
5.0
Booking.com
9.4
Airbnb
4.9Gelegen in het hartje van Brussel, vlak bij de Kruidtuin, het Cultureel Centrum van de Franse Gemeenschap en op slechts 10 minuten wandelen van de Grote Markt. R213 Residences biedt u meerdere luxueuze 2-slaapkamer residenties aan, en standaard voorzien met talrijke hotel extraatjes, onder meer zachte badjassen en slippers, toiletgerei espressoapparaat, volledig ingerichte keukens, om maar enkele te noemen. Ontworpen met comfort en gemak in gedachten, R213 Residences is stijlvol ingericht en van top tot teen gerenoveerd, perfect voor zowel korte als lange verblijven.

Of het nu om een tweedaagse zakenreis, een weekend escape of een weeklange vakantie gaat, onze 5 short-stay residences zijn de ideale oplossing wanneer te Brussel. R213 Residenties is de perfecte mix van huis en hotel. Zorgeloos logeren zonder de rigide hotelprotocollen zodat u kan genieten van uw eigen ruimte, privaciteit en vrijheid om te werken en/of te ontspannen.
BRUSSELS CARD

Verblijf in R213 tussen september 1 and januari 31, 2024 en krijg gratis twee Brussels Card's en haal het meeste uit de bruisende hoofdstad van Europa met de geldbesparende Brussels Card 48h. Krijg gratis toegang tot 49 musea, meerdere kortingen op de beste attracties, rondleidingen, winkels, restaurants & bars in Brussel, daarbij krijg ook nog een gratis en handige app & plannen, en dat alles in één kaart. Met de Brussels Card 48 uur bespaar je zowel tijd als geld terwijl je onze bruisende stad verkent.


Bij aankoop van onze "Brussels Card 48u " promotie voldoet u automatisch aan de volgende voorwaarden: ℹ️ R213 BRUSSELS CARD 48H PROMOTIE CONDITIES

R213 biedt luxueuze en volledig ingerichte 2-slaapkamers residenties aan, perfect voor een lang verblijf. Onze residenties zijn een fantastisch alternatief voor een traditioneel hotelverblijf, omdat ze de ruimte en het comfort van thuis bieden, maar dan wel in een stijlvolle omgeving en zonder de beperkingen van een hotelkamer. Onze residenties zijn stijlvol gemeubeld en beschikken over grote volledige uitgeruste keukens, een comfortabele grote eethoek, perfect uitgerust voor u om een potje te koken zoals thuis.

Geniet van de ruimte en het gemak van uw eigen, volledig gemeubeld, serviced appartement in Brussel.

  • AL-INCLUSIEF kant-en-klare verblijven
  • Wekelijkse schoonmaakservice
  • Privé parkeerplaats
  • Minimum verblijf vanaf 90 dagen

Gelieve ons te contacteren:

📩 admin@r213.be

☎️ +32 489 35 98 60